Mig og mødet

Mig og mødet

Sprog: Dansk
Sideantal: 169
Udgivet: 20-05-2015
ISBN10: 8793321244
ISBN-13: 9788793321243
Forlag: Historia

Mig og Mødet er forfatteren Fritze Buurs møde gennem 18 måneder med vinden dybt fra hendes indre, der hviskede hendes eget eventyrs rejse.

I lyriske digte og malerier, stille lyttende i sin have i Odense og i sit hus ved havet, blev det til en bog. Forfatterens eventyr blev skrevet, når hun lyttede i sin sjæls inderste have.

Fritze Buur har skrevet en smuk bog, som hun måtte dele med andre mennesker, der vandrer på livets sti. Den er skrevet med dyb ærbødighed med erkendelsen om, at du kan ikke lære et andet menneske noget, men du kan inspirere det til at opdage det i sig selv.

Skønheden bor i vort eget indre.

10/10/2015 · Mig og mødet af Fritze Buur I lyriske digte og malerier har Fritze Buur skrevet en smuk bog, som hun måtte dele med andre mennesker, der vandrer på. En tidlig onsdag morgen for nogle uger siden stod min livsledsager Thomas og jeg i køkkenet og vendte den kommende weekends planer, mens vores piger … Om at flytte til Milano og mødet med la dolce vita Fritze Buur - Mig og Mødet, Odense C. 106 likes.

Mig og Mødet er forfatteren Fritze Buurs møde gennem 18 måneder med vinden dybt fra hendes indre, der. Read Mødet from the story Mig og min lærer by Carolinecjc with 2,235 reads. lærer, tystys.

Johan kiggede mig dybt i øjnene. Så sagde han: Bare rolig det tager. Hun ser træt på mig og de øjne, der nu ser. sætte fokus på måden vi kommunikerer både i skrift og tale og så vil jeg løbende fortælle om mødet mellem. Beskrivelse.

Mig og Mødet er forfatteren Fritze Buurs møde gennem 18 måneder med vinden dybt fra hendes indre, der hviskede hendes eget eventyrs rejse. Mig og Mødet er forfatteren Fritze Buurs møde gennem 18 måneder med vinden dybt fra hendes indre, der hviskede hendes eget eventyrs rejse. I lyriske digte og. Dette er mit første indlæg og jeg vil derfor starte med at fortælle om MIT møde med diabetes 2, og hvordan det har fulgt mit liv i de sidste 8-9 år. Læs om Mig og mødet. Bogens ISBN er 9788793321243, køb den her