Min vej mod lyset

Min vej mod lyset

Sprog: Dansk
Sideantal: 304
Udgivet: 29-07-2014
ISBN10: 8771450912
ISBN-13: 9788771450910

Jeg oplevede en nærdødsoplevelse, da jeg kørte mig selv ihjel i en færdselsulykke – jeg ville nå en deadline, en aftale, koste hvad det ville. Sådan var mit liv. Jeg forsvandt ud af kroppen og oplevede et grænseløst uendeligt Jeg i mange bevidsthedslag. Da jeg vendte tilbage, kunne jeg ikke kende mig selv. Denne oplevelse gav anledning til at jeg ændrede mit liv. Jeg blev skilt, solgte min virksomhed, rejste ud i verden med min nye kærlighed i en autocamper og begyndte at heale mennesker omkring mig. I tiden derefter fik jeg en række grænseoverskridende oplevelser, f.eks. livet efter døden, tidligere liv og mystiske hændelser, mens jeg konstant forsøgte at føle og forstå min nærdødsoplevelse. Jeg prøvede alle forklaringer uden for mig selv og fandt endelig freden i mit eget centrum og mødte ren væren, mild kærlighed, tilgivelse og medfølelse. I bogen vil jeg indvi læseren i healinger og sjælerejser og forsøge at åbne hans eller hendes øjne for det grænseløse Jeg og for universets uendelige bevidsthedskilde.Fil størrelse: 2357 KB

Gode sexhistorier. Helt forbudt og helt fantastisk del.1 Faster Mette del.1 Min mors dejlige veninde Trine Som ung pige i huset, fik jeg dejlig pik Min første del af turen gik til Hebriderne, som ses på kortet her. Jeg fløj fra Glasgow ned til den lille ø Barra Island nederst på kortet. Vigga har fået lungebetændelse. I tirsdags var Lars og jeg til introsamtale ved ”Familie Fokus” i Århus, og da vi efterfølgende var på vej mod Tjørringhus. Trav 14 min. siden Jensen tog det hele Intl. kendte 32 min. siden 'Missekatten' måtte ikke synge 112 23 min. siden Mand fundet død i havn Håndbold 11 timer siden. Michael Ehlert Falchs officielle hjemmeside.

CD1. 1. Mød Mig I Mørket 3:59 2. Superlove 3:25. 3. Sommer På Vej 3:34 S ofie tog kærligt om pikken og kysssede den blidt. Hun så på mig, den er så meget min pik.

Næste gang vi er alene hjemme skal vi altså bolle rigtigt. Aars Kirke midt i Vest-Himmerland Aars-runesten står på kirkegården og har runetekst på begge sider. Forsiden denne indskrift: ”Asser satte denne Sten efter sin. Vinder af borgmesterquiz forudså med nøjagtighed sit partis nedtur Stephanie Lose ny formand for Danske Regioner Langeland vil fyre Fynbus - men det strider mod loven 05.03.2017 KUN 77 dage til Malmø24h Tiden flyver som altid i en god fart, når man er i kap mod tiden, med sine forberedelser - om det er til det ene eller det andet. Hjertelig velkommen til min hjemmeside. Jeg er certificeret kernehealer og uddannet i Ny Tids Healing, Regressionsterapeut, Tankefeltterapeut, Clairvoyant Rådgiver.