Myrer (Små fakta)

Myrer (Små fakta)

Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Udgivet: 09-08-2016
ISBN10: 8762725173
ISBN-13: 9788762725171
Forlag: Flachs

Hvor bygger myrer deres bo?

Hvad æder de?

Hvordan beskytter de sig mod angreb?

I bogen her kan du finde svarene og læse mere om myrernes fascinerende liv. Myrer er en del af en serie bøger til børn, der er i gang med at lære at læse. Bøgerne er fyldt med flotte billeder og en letlæst tekst, som gør dem nemme for nye læsere.

En let læst faktabog om et populært emne. Bogen har bagest et kort resume, en liste over litteratur og internetsider samt et stikord. Til denne serie kan der hentes et læsekursus ned fra internettet på www.flachs.dk For 2. - 5.kl.

Fakta, tips och information om hur man bekämpar myror Myrer. Når man taler om myrer, er det altid den sorte have myre. Man ser tit myrer i haver eller ved husets sokkel. Man kan også se myrer ved et stengærde, hvor. En gang om året hen på sommeren kommer der sværmende myrer fra havemyrernes boer. De vingede myrer, hvoraf de store er hunner og de små hanner, blander sig med. Deres bagkrop vil tit være tykkere end bagkroppen på de myrer der vandrer op. De har nemlig fyldt maven med. Myresyre er en rimelig stærk gift for små dyr. Välkommen till Myror.

nu, här kommer du att finna tips om myror, fakta om myror,. Börjar det brinna i källaren har hyresgästerna små möjligheter fly. 'Små Fakta: Myrer' [1. udgave] af Lucy Bowman - Indbundet (Indbundet bog). På dansk. Genre: Fagbøger for Børn. Udgivet 09/08-2016. Vejer 164 g og måler 212 mm x.

huller er meget små,. Sæt aldrig købte myrer ud i naturen – det kan ødelægge andre myrearter, planter og insekter der naturligt lever i området.

Alle bøger som alle bøger om Myrer. Kundeservice; Se din ordrestatus; Om Saxo;. (Første fakta) af Troels Gollander;. Myrer (Små fakta) af Lucy Bowman; Læs om Myrer (Små fakta). Bogens ISBN er 9788762725171, køb den her