Nationalpark Vadehavet

Nationalpark Vadehavet

Sprog: Dansk
Sideantal: 399
Udgivet: 02-01-2015
ISBN10: 8799480514
ISBN-13: 9788799480517
Forlag: Forlaget Vestenvind

Forlaget Vestenvind blev grundlagt af naturfotograf Jens Kristian Kjærgård i 2011 i forbindelse med udgivelse af bogen, Nationalpark Thy – natur i særklasse.

Seneste udgivelse er bogen Nationalpark Vadehavet – natur i verdensklasse. Begge bøger er opbygget efter samme koncept. Fotografierne, som undertiden har et kunstnerisk tilsnit, er væsentlige faktorer i gengivelsen af naturen i de respektive områder. Det er ikke fagbøger eller naturguider, men fotobøger hvor fotografen og forfatteren på hver sit felt tager læseren med på en opdagelsesrejse i nogle af Danmarks smukkeste og mest fantastiske naturområder.

Den grafiske opsætning er prioriteret højt og der anvendes kun danske trykkerier med stor faglig kompetence.

Bøgerne henvender sig til det brede publikum.Forfatteren og naturfotografen tager læseren med på en oplevelsesrejse i Danmarks største nationalpark – Nationalpark Vadehavet.

Rejsen, som kun foregår i den danske del, tager sin begyndelse ved Blåvandshuk hvor vi langsomt, men sikkert bevæger vi os mod den dansk tyske grænse med en afstikker til Tønder, Nørre Sø og Magister Kog.

Anmeldelse fra Kristelig Dagblad kan ses her: http://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/verdensklasse-om-naturen-og-vade...

Ved større bestillinger kan der rettes henvendelse direkte til forlaget på tlf: 23959795


Verdensarven i Vadehavet. I juni 2014 blev den danske del af Vadehavet optaget på UNESCO's verdensarvliste. Derved er hele Vadehavet kommet i samme liga som blandt. Nationalpark Vadehavet blev udpeget den 17. januar 2008. Parken blev indviet den 16.

oktober 2010 i Ribe af Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og miljøminister.

Velkommen til Vadehavet Vil du opleve og vide mere om Vadehavets natur og kulturhistorie? Så er du kommet til det rigtige sted, for på disse sider har Vadehavets. Oplev Nationalpark Vadehavet. Du kan læse om naturen og kulturen i disse fortællinger om Vadehavet og nationalparken. De bedste oplevelser får du ved at besøge de. Nationalpark Vadehavet. Vadehavet er et af verdens mest værdifulde tidevandsområder. Tidevandets rytme skaber grobund for et … Morze Wattowe (czasami też Morze Wattów; duń. Vadehavet; fryz. Waadsee; hol.

Waddenzee; niem. Wattenmeer) – akwen, pomimo … Vadehavet rummer et landskab med store variationer og er et enestående natur- og kulturområde, der indeholder Danmarks største nationalpark. Vadehavet er en del af Nordsøen.

Området strækker sig fra Ho Bugt ved Esbjerg ned til den hollandske by Den Helder og er karakteristisk ved nogle ganske særlige. Direkte ved Emmerlev Klev og med udsigt over Vadehavet og marsken ligger denne moderne ferielejlighed i 2 plan, opført i 2005. Lej direkte ved ejer. Materiale - Klima 2010 Lærervejledning Elevhæfte Bilag Supplerende materialer. MYRTHUE - Natur, Kultur & Læring tilbyder natur- og kulturformidling til