Nye rejsende

Nye rejsende

Sprog: Dansk
Sideantal: 219
Udgivet: 16-12-2013
ISBN10: 8775179407
ISBN-13: 9788775179404
Forlag: Unitas Forlag

Nye rejsende er til dagens små ophold, hvor der er mulighed for at sagtne farten og lade sig bevæge på en anden måde. Bogen har 52 afsnit; et til hver af årets uger og med tekster til hver dag. Ugen starter med en længere tekst af bogens forfatter, og til resten af ugen er der tekster hentet fra bl.a. Bibelen og salmebogen.

Vi er i vores menneskelige tilværelse altid i bevægelse. Vi flytter os fra et sted til et andet; står ud af sengen, sætter os ved bordet tager hjemmefra, går i skole, går på arbejde, tager på ferie, cykler en tur, kører af sted i bilen, kommer hjem, lægger os i sengen – fra morgen til aften, fra fødsel til død. Bevægelsen er et vilkår, og med bevægelsen oplever vi og ser verden fra nye perspektiver. Men vi har som mennesker også brug for pauser og stilhed, og vi har brug for at sætte os ned og lade verden bevæge sig, mens vi giver os selv tid til fordybelse og eftertanke.

Bogens visuelle side er skabt af kunstneren Rene Holm. Hans malerier stryger på ingen måde beskueren med hårene, men inviterer til eftertænksomhed og forundring. Om forfatter og kunstner Kræn Christensen (f. 1961) cand. phil. et teol., tidligere sognepræst i Naur-Sir og siden 2000 sognepræst ved Hjerting kirke samt provst i Skads provsti, Esbjerg. Har tidligere udgivet bogen Tid til eftertanke (Thaning og Appel, 2005) samt medvirket med en række artikler i både tidsskrifter og bøger. Han har i en årrække bidraget med indlæg i Jydske Vestkystens faste klumme ”Tænk efter”. René Holm (f. 1967) blev kåret som årets ROCKWOOL kunstner 2007 og har udstillet på bl.a. Vejle Kunstmuseum og Trapholt, og hans billeder har også vakt interesse i udlandet.

Et af hovedsporene i hans kunst er menneskeskæbner på kanten af samfundet eller på kanten af livet, og hans ærinde er at formidle historierne bag disse skæbner og konfrontere publikum med dem.

Vi har prøvet at bestille hoteller og overnatning i Thailand gennem agoda.com og har opnået besparelse på 30-70% – specielt, hvis der er kort tid til ankomst. Velkommen til Aalborg Lufthavns hjemmeside. Her fra forsiden kan du finde rejser, rejseinspiration og svar på dine spørgsmål. Et Krydstogt giver dig masser af oplevelser, hver eneste dag. Oplev krydstogter i Caribien, Den Persiske Golf m.v. transportnyhederne.dk - transportjob.dk - daglige nyheder - og jobannoncer - om transport med lastbil, bus, tog, skib eller fly - til vands, til lands og i luften. Vi. Automatisér registreringen af rejseudgifter og godkendelse af rejseaktiviteter ved hjælp af en Smartphone app, en webbrowser og Microsoft Dynamics NAV. Alt om Københavns Metro. Linjekort, priser, billetoplysninger, Lufthavnen tur/retur mv. All about the Copenhagen Metro - timetable, tickets, lines - and how to get. Ny køreplan - K17.

Hvert år ændrer vi køreplan. Selvom det kan opleves ubelejligt, er målet altid en forbedring for de fleste. Den nye køreplan er nemlig. I 2013 introducerede Thai Airways nye Boeing 777-300ER fly mellem København og Bangkok. På både Business Class og Premium Economy kan sæderne lægges helt fladt. Svømning. Ringkøbing Svømmehal har besluttet, at børn helt ned fra 5 år nu skal klæde om i eget omklædningsrum. Det systematiske register medtager i denne elektroniske udgave ikke den trykte udgaves ordforklaringer. Registeret er udarbejdet af Johan Hermann Rump.