På tur i og omkring Frederiksdal

På tur i og omkring Frederiksdal

Sprog: Dansk
Sideantal: 116
Udgivet: 27-09-2014
ISBN10: 8792588158
ISBN-13: 9788792588159
Forlag: Greens Forlag

Bogen omtaler de forskellige seværdigheder, bygninger, mindesmærker, landskaber og personer af historisk, kunstnerisk og lokal betydning, man møder på turen i og omkring Frederiksdal.

Bogen er illustreret med ældre og nyere fotos, tegninger, digte o.a. Lokale kunstnere er inddraget med tegninger og malerier, ligesom enkelte forfattere med relation til området er nævnt.


Sejerlund ligger ved Vindeby på Nordvest-lolland tæt på Onsevig havn og er et yndet overnatningssted. Mange familier, jægere, lystfiskere m. fl.

mødes her for at. Juletid på godset. Julen på landet er fyldt med traditioner, håndværk, gamle fortællinger, nisser på loftet, hjemmebag, sylte, griser og køer alt sammen noget. Oversigt med links over julemarkeder og jule-arrangementer på Sjælland og sydhavsøerne - redigeret af Almanak.dk Ris/Ros Vi ved vi kan gøre det bedre, men vi har brug for din hjælp. Har du Ris/Ros til en eksisterende funktion eller har du en ide eller til en ny funktion på. Aktiv ferie i bjergene og afslapning ved Middelhavet Sierra Nevada bjergene i den sydspanske region Andalusien er perfekte til vandreture. Hvide byer, opdyrkede.

Det 72 meter høje tårn på Pårup Mark, kaldet Tyskertårnet blev under besættelsestiden brugt som lyttetårn.

På billedet ses en mandskabsbarak og en lyskaster. Mølleådalen, der blev skabt af istidens smeltevand, er et af Danmarks største tunneldal-systemer. Landskabet, der i Lyngby-Taarbæk Kommune strækker sig fra.

Onsdag den 28.

februar 2018 fra kl. 9-12 sætter RelationsNetværket, i samarbejde med Bettina Wæde, fokus på et af tiden store udfordringer for mange virksomheder:. En billedserie fra Skive overvejende i 50-erne og 60-erne. Se også: Billeder fotograferet af Boghandler Otto Friis fra 1930 til 1957 Otto Friis billeder fra Skive Havn Læsernes tips: De bedste oplevelser på Sjælland Her er de bedste indsidertips og gode anbefalinger til Sjællands bedste ferieoplevelser.