Patientologi

Patientologi

Sprog: Dansk
Sideantal: 253
Udgivet: 28-05-2013
ISBN10: 8712048011
ISBN-13: 9788712048015
Forlag: Gads Forlag

I sin uddannelse til sygeplejerske er det nødvendigt at vide lidt om, hvordan det er at være patient. Til det er “Patientologi” af Anne-Mette Graubæk en fantastisk lærebog.

“Patientologi” indeholder læren om, hvordan det er at blive og være patient eller pårørende. Bogen er baseret på den nyeste forskning, men også på personlige erfaringer i form af patienthistorier. Alt sammen giver den studerende mulighed for at forstå en patients situation og inddrage teori i praksis.

Bogen er god på alle uddannelser indenfor sygepleje og kan også sagtens bruges af færdiguddannede.


I bogen Patientologi – at være patient, kommer patienterne selv til orde gennem de autentiske patientfortællinger, der indleder bogen.

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again. Pati ”lide” (jf.

passion) Patientologi = læren om at være patient Definition.

Læs om Patientologi - at være patient. Udgivet af Gads Forlag. Bogens ISBN er 9788712048015, køb den her Pris: 336 kr. inbunden, 2012.

Skickas inom 1‑4 vardagar. Köp boken Patientologi : personcentrerad vård i teori och praktik av Sanne Angel, Kerstin Blomqvist, Pia. Patientologi – læren om, hvordan det er at være patient. Diplommodul på Metropol. Patientologi är en grundbok i läran om att bli och vara patient. Boken inleds med fyra autentiska patientberättelser.

I övriga kapitel utvecklas sedan skilda. Modulet sætter fokus på menneskers møde med sundhedssektoren og på deres oplevelse af og reaktioner på sygdom.

Modulets indhold og tilrettelæggelse gør det. En sygeplejestuderende bliver patient og oplever på egen krop, hvor magtfuld en person sygeplejersken er. Oplevelsen sætter sig dybe spor. 8/19/2015 · Teori om tab - patientologi Annemarie Ginnerup Toubøl. Loading. Unsubscribe from Annemarie Ginnerup Toubøl? Cancel Unsubscribe. Working.. (2009) Tillæg til: sygeplejebogen 1, 1.

del, patientologi, sygeplejens værdier og virksomhedsfelt.

Stub Denne artikel om lægevidenskab er kun påbegyndt.