Personbefordring med bus

Personbefordring med bus

Sprog: Dansk
Sideantal: 168
Udgivet: 15-11-2013
ISBN10: 8770574375
ISBN-13: 9788770574372
Forlag: TUR Forlag

En flot og anderledes sangbog med lydpanel, der afspiller melodien, så man kan lære de sange, man ikke kender, eller som man ikke lige kan huske.

Bogen indeholder 40 kendte og nogle lidt mindre kendte sange, der synges ude omkring i vuggestuer, legestuer og børnehaver. Så voksne (og børn) i alle aldre kan være med og synge gamle klassikere og lære nye sange.

Lydpanelet er avanceret og adskiller sig fra tidligere sangbøger, da man kan spole frem og tilbage og skrue op og ned for lyden!

Smukt og sjovt illustreret af Lea Leten.

Sange: Sur sur lille bi omkring Hjulene på bussen I skoven skule være gilde Spørgejørgen Jeg er en lille undulat Haren hist i grøften sad og sov Jeg fandt en sang på vejen På en grøn bakketop Blæksprutten Olsen Giraffen Gumle Poul sine høns ud i haven lod flyve Flyv lille påfugl hjemad Jens Petersens ko Jeg gik mig ud om kvælden Bro bro brille Og vi trækker skuffen ud Øjne ører næse mund I en skov en hytte lå Tangokat Når en lille mus skal ud at gå Vi lister os af sted på tå I min mosters mave Revne gulerødder Bondemanden, han har altid travlt på sin bondegård Jeg er så glad for min cykel Jeg bygger en bil Hvis du ser en krokodille Fredes sang Sommerfuglen Jeg har en flyvemaskine Det er i dag et vejr Blæsten kan man ikke få at se Hvem kan sejle foruden vind Mæh siger det det lille lam Tænk, hvis jeg sad på månen Pjerrot sagde til månen Kys mig godnat Lille Poul ser ud på solen Godnat du klare stjerne Nu er dagen igen forbi


Deltageren er i stand til at føre stor bus til erhvervsmæssig personbefordring. Tilmeld dig 'personbefordring med bus' (Transport) - hos CELF, C. E. Christiansens Vej 12, 4930 Maribo. Deltageren kan på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde føre og betjene køretøjet og er i stand til at vurdere egen og andre trafikanters adfærd og på denne. Deltageren skal, jf. Færdselsstyrelsens regler, være fyldt 23 år senest ved uddannelsens afslutning. D kørekort kan erhverves allerede som 21-årig, hvis: BEMÆRK ferielukket i uge 52 Personbefordring med bus Der skal forventes merudgift til lægeerklæring, ansøgning til borgerservice, samt til EU Kvalifikationsbevis BEMÆRK ferielukket i uge 52 Personbefordring med bus Der skal forventes merudgift til lægeerklæring, ansøgning til borgerservice, samt til EU Kvalifikationsbevis Kursuscentret på Erhvervsskolen Nordsjælland er hovedstadsregionens største udbyder af voksenefteruddannelser inden for arbejdsmarkedsuddannelserne. AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser Personbefordring med bus Særlige adgangskrav til kurset: Ingen Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Fagnummer 40531 Deltageren skal, jf. Færdselsstyrelsens regler, være fyldt 23 år senest ved uddannelsens afslutning. D kørekort kan erhverves allerede som 21-årig, hvis: I iBogen Personbefordring med bus lærer du, ligesom i den fysiske udgave, hvad der kræves af en fører af en stor bus (kategori D) ved erhvervsmæssig.