Præstér under pres

Præstér under pres

Sprog: Dansk
Sideantal: 216
Udgivet: 03-08-2016
ISBN10: 8771583882
ISBN-13: 9788771583885
Forlag: Dansk psykologisk Forlag

Kender du fornemmelsen af, at nervøsitet, tvivl og bekymringer presser sig på, når du skal præstere optimalt under pres?

Hvis du er passioneret og ambitiøs, kender du uden tvivl til at skulle præstere under pres. Desværre følger der med ambition og passion også tvivl om, hvorvidt man er klar nok, frygt for at mislykkes og bekymring over konsekvenserne, hvi forventningerne ikke indfries. Det er helt naturlige følelser, der ikke i sig selv er et problem, men som kan blive problematiske, hvis du hander på dem. Du skal lære at acceptere følelserne som naturlige dele af livet i stedet for at kæmpe imod dem.

Med afsæt i sportspsykologi, Acceptance and Commitment Therapy og mindfulness tager bogens forfattere i Præstér under pres et kontroversielt afsæt i forhold til, hvad der skal til for at præstere under pres. I Præstér under pres - guide til mental styrke i sport, kunst og erhvervsliv bliver du med cases og øvelser guidet til at udvikle din mentale styrke til at præstere under pres gennem fire konkrete trin.


Præstér under pres 'Præstér under pres - guide til mental styrke i sport, kunst og erhvervsliv' er en bog om psykologien i at præstere under pres. Præstér under pres, www.

underpres.dk. 316 likes. 'Præstér under pres - guide til mental styrke i sport, kunst og erhvervsliv' er en ny bog af Kristoffer. Præstér under pres, www.underpres.dk. 317 likes. 'Præstér under pres - guide til mental styrke i sport, kunst og erhvervsliv' er en ny bog af Kristoffer. Søg Skriv søgeord her. Opdateret 15/11-2017. Forside; Bogens værktøjer; Uddrag af bogen; Testimonials Sand mental styrke handler om at kunne holde fokus på opgaven og handle i tråd med sine værdier og mål - også i modgang, når man er under pres. Forfatter: Kristoffer Henriksen, Titel: Præstér under pres, Pris: 262,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Vertaa Book Præstér under pres kaunokirjallisuus -kirjojen hinnat, kaupat ja arvostelut.

Book Præstér under pres Saatavilla hintaan 38,40 VERTAA.

FI.

Læs om Præstér under pres - guide til mental styrke i sport, kunst og erhvervsliv. Udgivet af Dansk psykologisk Forlag.

Bogens ISBN er 9788771583885, køb den her Præstér Under Pres bog: – Guide til mental styrke i sport, kunst og erhvervslivKender du fornemmelsen af, at nervøsitet, tvivl og bekymringer presse. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Præstér under pres, Hæfte Bøger. Klik her og find den bedste pris nu!