Prøverummet

Prøverummet

Sprog: Dansk
Udgivet: 09-11-2009
ISBN10: 8702088835
ISBN-13: 9788702088830
Forlag: Gyldendal

Hvem kan leve uden lyst og forførelse? Hver eneste dag opstår der masser af situationer, som kunne være blevet til erotik – en flirtende ekspedient i butikken, en forførende fyr i bussen, sanselige bekendtskaber på rejsen i syden … Hvad nu, hvis vi havde grebet de øjeblikke? Hvad kunne de have udviklet sig til?   Prøverummet er 10 historier om den erotik, der opstår i øjeblikke, hvor vi er åbne over for det. Om manden, der bliver nedlagt af en stærk, sanselig kvinde midt under konfirmationsfesten, om kvinden, der bevæger sig gennem Marseille som en kælen hunkat i løbetid, på jagt efter et hurtigt knald, om hustruen, der pirres voldsomt af, at en fremmed kvinde vil have sex med hendes mand. Det er sensualitet og sex, så det slår gnister, og det kunne være enhver kvindes fantasier. De er skrevet med frækhed, legesyge, sødme og varme, og set med kvindeøjne, men det skulle undre, hvis ikke mænd også gerne vil følge med ind i prøverummet.

Uddrag fra Lotte Garbers erotiske novellesamling ”Prøverummet” Hun mærker, at sammentrækningen ikke var den sidste og heller ikke den næstsidste. Prøverummet Beskrivelse: Jeg var lige flyttet til København fra Jylland, 18 år gammel ogklar til at begynde på universitetet. Jeg skulle læse fransk, Læs om Prøverummet. E-bogen fås også som eller Brugt bog.

E-bogens ISBN er 9788763818094, køb den her Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. Prøverummet has 10 ratings and 4 reviews. Pia said: Danish book with small short stories of sexual fantasies, mostly seen from a woman's point of view.. Prøverummet, Sønderborg, Denmark. 1 like. Local Business. Sign up for Facebook today to discover local businesses near you. Inde i prøverummet står den unge elev og hjælper dig af med kjolen, og du gør hvad du kan, for at dine bryster skal komme til at røre ham. 'Prøverummet” er et godt sted at starte, hvis man vil prøve kræfter med den erotiske litteratur. Den er hverken farlig, grænsesøgende eller vulgær – til.

2/12/2012 · Skjult Kamera - Prøverummet.wmv TwixMedia. Loading. Unsubscribe from TwixMedia? Cancel Unsubscribe. Working. Subscribe Subscribed Unsubscribe 385. 1 visitor has checked in at Prøverummet.. Write a short note about what you liked, what to order, or other helpful advice for visitors.