Regnskab med ms Excel

Regnskab med ms Excel

Sprog: Dansk
Udgivet: 14-03-2017
ISBN-13: 9788740497618

Lær hvordan du kan føre dit regnskab med Excel. Du lærer blandt andet at oprette et regneark til daglig bogføring, en automatiseret faktura med LOPSLAG , en søgbar kundedatabase, samt et årsark hvor totaler overføres automatisk. Kurset indeholder 29 lektioner, og afsluttes med nogle tips til, hvordan du kan arbejde mere effektivt med Excel. Der er link til download af filer med løsning til hver lektion. Software: ms Excel 2016 (2010 kan også anvendes). Niveau: Lidt kendskab til Excel er en fordel.

Lær at navigere i regnskabsjunglen. Vi tilbyder både omfattende kurser i regnskab og undervisning i specifikke emner som bogføring og økonomistyring. Hej Brian Lyder spændende med regnskab i excel! Stiller du programmet til rådighed? Jeg har forsøgt at finde noget, der kunne hjælpe mig med mit første regnskab.

KURSER FOR DIG I JOB. IT kurser. IT-Flex; Office kurser; Excel og pivottabeller; MS Project; Outlook - effektiv brug KURSER FOR ANSATTE. Vil I stå godt rustet til fremtidens udfordringer og imødekomme nye krav i et erhvervsliv i rivende udvikling? Lad … Denne artikel indeholder generelle oplysninger om konsoliderings- og elimineringsprocessen.

Den indeholder svar på nogle ofte stillede spørgsmål. Når du. Uanset om du er nybegynder, rutineret eller superbruger inden for IT, har vi et kursus, som passer til dig. Vi har IT-kurser inden for flere områder, programmer og. Microsoft Corporation er et af verdens største it-firmaer med base i Redmond ved Seattle i delstaten Washington i det nordvestlige USA. Microsoft har været. Sharepoint kurser for ledige i København. 6 ugers kursus hvor du lære alt om SharePoint platformen, Infopath, communities drift mv. Læsom dine muligheder Itucation tilbyder 6 ugers jobrettede kurser for ledige, og med en tæt kontakt til arbejdslivet ved de altid, hvilke kurser der er relevante og aktuelle at udbyde. Ny Controller? DIGNITY søger en dynamisk, udadvendt og faglig kompetent controller, hvis primære arbejdsområde er den finansielle kvalitetssikring af DIGNITYs.