Øresundsregionen

Øresundsregionen

Sprog: Dansk
Udgivet: 15-02-2013
ISBN10: 8702132192
ISBN-13: 9788702132199

Læs om Øresundsregionens fødsel, og om hvordan broen har påvirket hele regionen, både Danmark og Sverige. Lær mere om den historiske proces, som ledte frem til Øresundsforbindelsen, og om, hvordan regionen blev bygget op med institutioner på tværs af grænserne.

Forfatteren tager os på en spændende rejse ud i fremtiden. Her beretter han om dannelsen af storkommunen København-Malmø, om Danmarks ja til euroen og oprettelsen af et nyt skånsk parti som modreaktion på Sveriges nej til euroen. Desuden skildrer han den nye metacityregion Øresund-Hamborg med ti mio. mennesker, som forbindes med højhastighedstog.

Bogen er også udgivet på svensk. Skriv en mail til [email protected], hvis du ønsker at bestille bogen på svensk.

Fil størrelse: 4217 KB

Øresundsregionen (på svensk Öresundsregionen) er Skandinaviens største og mest befolkningsrige region med ca. 4 millioner indbyggere, bundet geografisk sammen af. Vi samarbejder med myndighederne i Danmark og Sverige for at give dig information om at flytte, studere eller arbejde i Danmark og Sverige. Oresund: THE BUSINESS REGION : Malmo.com Vellinge.com : Oresund: THE BUSINESS REGION : Malmo.com Vellinge.com. Koordinater Øresundsregionen (på svensk Öresundsregionen) er Skandinavias største samarbeidsregion med 3,5 millioner innbyggere, bundet geografisk sammen av. De Sontregio (Deens: Øresundsregionen, Zweeds: Öresundsregionen) is een transnationale regio in het zuiden van Scandinavië, bij … Nu är avsnitt 4 i vår webb-TV-serie här! Häng med när vi besöker natursköna Pensionat Söderåsen, golfparadiset Hinton Golf samt härligt lantliga Lyckås Gård. Valideret information fra offentlige myndigheder om at flytte til, bo, arbejde eller studere i Sverige. Få information om jobs, skat, pension og økonomi. 6-12-2017 · Formålet med denne rapport er at skabe et vidensgrundlag for en indsats til fremme af en højere grad af integration af boligmarkedet i Øresundsregionen.