Sidste rejse

Sidste rejse

Sprog: Dansk
Sideantal: 328
Udgivet: 12-04-2010
ISBN10: 8702096269
ISBN-13: 9788702096262

Året er 1893. Maleren Carl Rasmussen er på vej til Grønland. Han er i en dyb kunstnerisk krise, og nu drager han ud for at genfinde den tabte inspiration. Men rejsen langs den grønlandske vestkyst udvikler sig til et skånselsløst selvopgør. I en årrække har han boet i Marstal og givet en række idealiserede skildringer af søfartsbyens liv. Han har været et åndeligt centrum i byen, men også følt sig stadig mere udenfor.

Sidste rejse er ikke blot en roman om en kunstners splittelse mellem ideal og virkelighed, men også om et menneskes kamp for at høre til i et fællesskab, han ikke forstår, om kløften mellem pligt og kærlighed og nødvendigheden af et opbrud. Det er historien om et menneske, hvis livsgrundlag smuldrer under presset fra en ny tid, der river alt det bort, han har troet på. Hvor fører den sidste rejse hen?

Fil størrelse: 412 KB

Giv dine pårørende den afsked, som du ønsker ved Min Sidste Rejse, og få hjælp fra professionelle rådgivere eller forbered min sidste rejse helt gratis. Gode tilbud når du vil rejse i sidste øjeblik! Last minute-flyrejser fra ###. Last minute-rejse er dog ikke kun til de impulsive og dem,. 'Den Sidste Rejse' er en film om VENSKAB og et parløb på godt og ondt -- med alt hvad det indebærer. Biografpremiere den 15. december Directed by Lasse Spang Olsen. With Finn Nørbygaard, Jacob Haugaard, Dorte Daugberg, Gerard Bidstrup. Two long-time friends, now washed-up and broke stand up. Sidste rejse - Paperback, Anden, genre:, Sidste rejse Året er 1893. Maleren Carl Rasmussen er på vej til Grønland.

Han er i en dyb kunstnerisk krise, og nu Den sidste rejse er en actionfilm fra 2011 af Lasse Spang Olsen og med Finn Nørbygaard og Jacob Haugaard i hovedrollerne - produceret at Michael Hannover. Ks. Sidste Rejse. 22 likes · 1 talking about this. Til at mindes min superhelt og elskede far :) 29.11.2011 · Så er der en ny trailer klar til 'Den sidste rejse' Directed by Henrik Kolind. With Rikke Buch Bendtsen, Kim Bodnia, Morten Hauch-Fausbøll, Christine Hermansen. Hos Min Sidste Rejse bliver du hørt, set og mødt, hvor er til rådighed med råd og vejledning ud fra de erfaringer vi har gjort os.