Spirillen - Biba (Spirillen)

Spirillen - Biba (Spirillen)

Sprog: Dansk
Sideantal: 48
Udgivet: 18-08-2015
ISBN10: 8770856036
ISBN-13: 9788770856034
Forlag: Cobolt

I den palombianske regnskov vrimler det med truende farer for både mennesker og dyr. Lille Biba, en sort spirilunge med gule pletter, er blevet væk fra sine forældre i junglen, og nu jages hun ikke blot af glubske rovdyr, men også ondsindede krybskytter, der er ude efter det værdifulde spirilskind. En af dem er den blodtørstige – men temmelig uheldige – Juan Mindrone, en anden ingen ringere end det værste rovdyr af dem alle, storvildtjægeren Bring M. Backalive!

Spirillen optrådte første gang i Splint & Co., dengang serien blev tegnet af André Franquin, en af historiens største tegneserieskabere og humorister. På Franquins initiativ fik det langhalede dyr senere sin helt egen albumserie, som det nu endelig er blevet muligt at udgive igen på dansk med helt nye eventyr.

Cobolt meddeler, at hen ad efteråret 2015 kommer endnu et Spirilalbum, ’Huba – en kærlighedshistorie’, og at spirillen returnerer til arnen, som aktør i. I den palombianske regnskov vrimler det med truende farer for både mennesker og dyr. Lille Biba, en sort spirilunge med gule pletter, er blevet væk fra sine. Spirillen optrådte første gang i Splint & Co., dengang serien blev tegnet af André Franquin, en af historiens største tegneserieskabere og humorister. Læs om Spirillen - Biba (Spirillen). Bogens ISBN er 9788770856034, køb den her Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra. Startpris: 130,-DKK | Varens stand: Ny | Vare: SPIRILLEN BIBA. NY, ALDRIG LÆST. | Lokation: Tune Spirillen: Biba Tegneserie: I den palombianske regnskov vrimler det med truende farer for både mennesker og dyr. Lille Biba, en sort spirilunge med gule. Forfatter: Colman, Titel: Spirillen: Biba, Pris: 155,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet Serie: Spirillen. En af Franquins skabninger boltrer sig i eget album med tekst af Greg til nr. 1-2 og af Yann til nr. 3-4 og tegninger af Batem, medens mesteren selv. Albumklubben Trumf 87: Spirillen: Den sorte spiril. Albumklubben Trumf 91:. Spirillen: Biba (Venteliste) Spirillen: Hvid magi (Venteliste) Vis mere: »1« 2.