Strik & stræk

Strik & stræk

Sprog: Dansk
Sideantal: 92
Udgivet: 08-09-2017
ISBN10: 8740616711
ISBN-13: 9788740616712
Forlag: Turbine

En lækker wellness strikkebog fyldt med strikkeopskrifter og strækøvelser“Strik & Stræk” er opbygget som en vekselvirkning mellem strikkeopskrifter og strækøvelser. Forfatterne Pernille Cordes og Martha Miehe-Renard gør det let og enkelt for alle at få lavet strækøvelser. Budskabet er, at hvis du husker at lytte til din krop, kan du måske helt undgå overbelastningsskader - eksempelvis ved at sidde rankt, holde små pauser og bruge 5 minutter på at strække ud indimellem.At strikke er at have tid til at fordybe sig. Det er sundt og afstressende. Du fokuserer på dit strikketøj, dine tanker får fri til at svæve rundt, og hverdagen bliver koblet fra.Men strikning er også monotone bevægelser, som gentages igen og igen. Så symbiosen mellem strikning og sjælefred kan få en brat ende i det sekund, din krop smerter til på grund af en fastlåst kropsholdning eller overspændte muskler.I deres virke som henholdsvis strikke- og strækekspert har de mødt alt for mange med myoser og folk, som døjer med smerter og nedsat bevægelighed. I værste tilfælde får det nogle til helt at lægge strikkepindene på hylden.Udover øvelser får man i bogen en masse fine opskrifter på strik, der er designet til wellness og fordybelse. Der er eksempelvis en taske til din yogamåtte, en top med bryderryg og en sjælevarmer. Alt sammen lækre strikdesigns og tøj, som giver komfort til ømme og trætte led og muskler.FORFATTERNE

Martha Miehe-Renard er pilatesinstruktør, personlig træner og massør med speciale i AIS-Stretch Therapy. Pernille Cordes er strikke- og hækledesigner og indehaver af Englegarn.


Stræk og Bøj har vi et fint udvalg af yogatøj til rimelige priser.

Vi har yogatøj i bambus, økologisk bomuld og andre lækre materialer. Find dit yogatøj her. Hos Praxis finder du alt i beklædning og fodtøj til sundhedssektoren. Husk, at når du handler hos Praxis, får du 100% tilfredshedsgaranti Her finder du et spændende udvalg af klinikbukser og strækbukser til hospitalspersonale. Udgangspunktet for designet og pasformen er komfort og anvendelighed på. Dame str. De strikkes af garn der er egnet til at filte, f.eks Fritidsgarn, der gør dem ret stive og 'skoagtige' eller Lima, der er mere blødt, og derfor bliver de. Stof og Sy er din online butik med stof, garn, strik, parchwork mønstre, strikkepinde, hæklenåle og meget mere. Stof og tekstiler til lokale kunder dækker området Aalborg, Nibe, Støvring, Svenstrup, Hobro til Randers og Aarhus. Vi er en kæmpe fysisk stofbutik i Nordjylland. Klik her og se vores udvalg af islandske sweatre eller find en islandsk sweater opskrift online i shoppen på www.stofogsy.

dk. Fri fragt på køb over 500,-Levering i hele landet kun 39,-30 dages fuld returret Varenummer: S5864N Smarte jeans fra Sunwill Jeans med normal benlængde Super smart jeans buks med skrå lommer. Lækre pasform med stræk i linning Garn - strikkeopskrifter - hækleopskrifter - Opskrifter på filtet strik - strikkebøger - strikkepinde - strikketilbehør. Stort udvalg fra bl.a. Garnstudio.