Syv dage med Emma C (Dynamo)

Syv dage med Emma C (Dynamo)

Sprog: Dansk
Sideantal: 41
Udgivet: 02-04-2014
ISBN10: 8771414916
ISBN-13: 9788771414912
Forlag: Turbine

Om Dynamo: Dynamo er en bogserie til børn og unge til selvlæsning og til brug i folkeskolens mellemtrin og i udskolingen. Der er smæk på emnerne, og sproget er læsevenligt og tilpasset målgruppen. Både erfarne og unge forfattere og illustratorer bidrager til serien, der alle er indbundne bøger i en god kvalitet. Den første DYNAMO-bog Fuck, det gør ondt, Willy udkom d. 03/02 2014. Se mere om de kommende titler nederst.

Om Syv dage med Emma C: Kalle og hans venner vil prøve at ryge i smug bag volden. Men pludselig dukker Emma C op, og Kalle er solgt. Så længe de deler en smøg, tør han godt at snakke med hende. Og cigaretpakken kan holde en hel uge, regner han ud. Men hvad så, når den er tom?

Syv dage med Emma C handler om det første hiv og den første forelskelse. Forfatteren Liva Skogemann har tidligere udgivet børne-/ungdomsbøgerne 17 km syd for Aalborg (2012) og Benni på bænken (2014). Illustrationer af Katrine Clante.

Den første Dynamo-bog hedder Fuck, det gør ondt, Willy. Om Syv dage med Emma C: Kalle og hans venner vil prøve at ryge i smug bag volden. Men. Læs om Syv dage med Emma C (Dynamo). Bogens ISBN er 9788771414912, køb den her 'Dynamo: Syv Dage med Emma C' [1. udgave] af Liva Skogemann - Indbundet (Indbundet bog). På dansk. Genre: Børnebøger.

Udgivet 02/04-2014. Vejer 136 … Om Dynamo: Dynamo er en. regner han ud. Men hvad så, når den er tom? Syv dage med Emma C handler om det første hiv og den første forelskelse. Letlæsningsbog for større børn i DYNAMO. ”Syv dage med Emma C” er en oplagt fortælling. Så stopper Alicia og Emma C måske med at være sammen med. Om Dynamo: Dynamo er en bogserie til børn og unge til selvlæsning og til brug i folkeskolens mellemtrin og i udskolingen. Der er smæk på emnerne, og sproget er. Dynamo er en bogserie til børn og unge til selvlæsning og til brug i folkeskolens mellemtrin og i udskolingen..

Om Syv dage med Emma C: Syv Dage Med Emma C bog: Om Dynamo: Dynamo er en bogserie til børn og unge til selvlæsning og til brug i folkeskolens mellemtrin og i udskolingen. De. Om Dynamo: Dynamo er en. Syv dage med Emma C handler om det første hiv og den første forelskelse. Forfatteren Liva Skogemann har tidligere udgivet børne. Find den billigste pris på Syv dage med Emma C og køb bogen online