Talentudvikling i sport

Talentudvikling i sport

Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Udgivet: 25-02-2015
ISBN10: 8771122125
ISBN-13: 9788771122121
Forlag: Aalborg Universitetsforlag

Talentudvikling er en vigtig del af det moderne danske samfund, hvilket er helt berettiget. Danmark er et lille land på en stor international scene, så det er nødvendigt at vi er i stand til at lave talentudvikling i verdensklasse.

Den danske forskning i talentudvikling er blandt de bedste og de danske atleter og sportsudøvere klarer det fornemt blandt de andre atleter fra hele verden.

Talentudvikling i sport handler om hvordan talentudviklingen inden for de danske sportsgrene fungerer og hvilke spændede talentinitiativer de danske forbund, klubber, kommuner og skoler søsætter.

Talentudvikling i sport giver et billede på topatleterne og sportsudøverne landet over - og hvad vi gør for at opstøve nye talenter.


HYDR eSport er en eSportsvirksomhed i Søborg, der tilbyder undervisning, events, turneringer, streaming og talentudvikling indenfor esport på niveau med en hver. Elitesport Aalborg blev etableret som selvejende institution 13. august 2001 på baggrund af Aalborg Kommunes eliteidrætspolitik. Dengang var hovedintentionen at. Københavns Skole & Idrætsakademi har fokus på elevernes talentudvikling i fodbold og tennis og lægger vægt på høj faglighed i undervisningen. Hvis du og din virksomhed vil være med i kampen om at vinde guld til Danmark, kan I få adgang til et skræddersyet partnerskab, der ud over unikke branding. MG & BK er en fodboldklub i Middelfart med plads til både bredden og eliten. Vi har fokus på kammeratskab, fællesskab og udvikling af den enkelte spiller. HF E-SPORT VIL DU MED PÅ HOLDET? Så kontakt studievejleder Helle Klodskov på mail [email protected] / tlf. 51 67 12 64. Hvorfor hf e-sport… Dansk Klatreforbund - Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20 - 2605 Brøndbyv - Tlf: 51 90 87 30/21 19 34 30, Man-Tors Kl: 10-12 Din indgang til Sønderborg-områdets kulturtilbud, events, butikker, jobs, oplevelser, erhverv samt information for tilflyttere Vi har i fransk i 2.g arbejdet med emnet ”Le surréalisme”, hvor vi har læst om surrealisterne Duchamp, Breton, Magritte et Michaux. De. Din indgang til Sønderborg-områdets kulturtilbud, events, butikker, jobs, oplevelser, erhverv samt information for tilflyttere