Turen Går Til New Zealand (Turen går til)

Turen Går Til New Zealand (Turen går til)

Sprog: Dansk
Sideantal: 180
Udgivet: 06-01-2016
ISBN10: 8740024180
ISBN-13: 9788740024180

En lodge på kanten af regnskov og gletschere. Fåreflokke på enge hyllet i mosekonens bryg; delfiner der leger i fjorde, omkranset af knejsende tinder og vandfaldskaskader. En passiar med en kiwiavler på en grusvej, der fører ind til levende vulkaner. En tur i kajak mellem øer og næs i det azurblå hav. En velkendt og dog fremmed verden. I et fjernt sydhavsocean.Fil størrelse: 38768 KB

Flyrejsen går den lange vej fra Danmark til New Zealand enten via Asien eller Nord Amerika. Kontakt jeres personlige rejseekspert hos BENNS for jeres. Vi ankommer til New Zealand og modtages i lufthavnen i Christchurch af turlederen og chaufføren på turen. Vi kører en halv time i bus til udkanten af. Alkohol New Zealand har et liberalt forhold til salg af øl, vin og spiritus. Vin og øl forhandles i supermarkeder, men spiritus købes i særlige. Turen går til Gran Canaria (Politikens Forlag 3. udg.).

Gratis stillet til rådighed af forfatteren. Blev du glad? Så støt ham med et lille beløb. Harald er nå trygt ombord i et container skip på vei til Auckland, New Zealand. Hovedredningssentralen bekrefter at han ble plukket opp tidlig i morges. Afrejse Rejselederen står klar til at modtage dig i lufthavnen i København. Du bedes venligst henvende dig til rejselederen før, du går til check-in. Vi er best på reiser til Australia og New Zealand. På en rejse til New York står oplevelserne i kø, især klassikere som Empire State Building, Central Park, Fifth Avenue, Museum of Modern Art og Ground. www.rejsefortaelling.dk og landbohoejskolenshave.dk I hele 2016 har hjemmesiden haft. New Zealand er en stat beliggende i Stillehavet på den sydlige halvkugle, opkaldt efter den nederlandske provins Zeeland. Polynesiske nybyggere ankom til.