Uden kjole og krave

Uden kjole og krave

Sprog: Dansk
Sideantal: 106
Udgivet: 02-06-2017
ISBN10: 8741002377
ISBN-13: 9788741002378

En stor del af præstens fremtoning i sognet foregår med embedsdragten på. Men mange og væsentlige opgaver varetages uden kjole og krave. Bogen rummer et reflekteret, kommenteret og konkret bud på, hvordan nogle af de sammenhænge præsten møder sognet i, udenfor kirkerummet, kan udfolde sig. Den røde tråd er en stor kærlighed til de folkelige fællesskaber, og en sans for at være kirke dér, hvor folk går og står. Der er gennemprøvede arrangementer, herlige erfaringer, faldgruber og overskud, der deles og overvejelser over, hvordan folk og kirke får glæde af hinanden. Bogen er tillige en grydeklar brugsbog med taler og fortællinger, studiekredse, filmklub og et konfirmandarrangement. Alt sammen spundet ind i en opbyggelig – men ikke naiv – glæde over at besidde verdens bedste job. Fil størrelse: 597 KB

Lena Kjems, sognepræst i Vejlby ved Aarhus, deler i denne bog ud af sine mangeårige erfaringer med de sider af præstearbejdet, der ikke foregår i kirken. Bogen er. Lena Kjems.

Foto: Ina Malchow Kihl-Plambek. Lena Kjems ” Uden kjole og krave. Lena Kjems, født 1964 Sognepræst i Vejlby, Ph.D. E. n stor del af præstens.

citroner – og rugbrød, tilføjer en lille dreng. Ja, det er så ikke en frugt, men det er helt rigtigt, at vor tids rugbrød er spækket med kerner. Køb Uden kjole og krave. En stor del af præstens fremtoning i sognet foregår med embedsdragten på. Men mange og væsentlige opgaver varetages uden kjole. Pinde: Rundp og strømpep nr 3,5 og 4. Hæklenål nr 3,5. Tilbehør: 3 knapper til kjole 18 mm. Kjole med/uden ærmer, løs krave (318-01 Opskrift) - Dale Garn; Lena Kjems, sognepræst i Vejlby ved Aarhus, deler i denne bog ud af sine mangeårige erfaringer med de sider af præstearbejdet, der ikke foregår i kirken. Bogen er.

Køb 'Uden kjole og krave' bog nu. En stor del af præstens fremtoning i sognet foregår med embedsdragten på. Men mange og væsentlige. Læs om e-bogen Uden kjole og krave eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788741002378 Unden kjole og krave - E-bog er mulig at købe i mængder af 1 af gangen. Links.

Uden kjole og krave - E-bog ; 29,00 kr. Antal: Læg bog i kurv | Sammenlign; E-mail. Køb 'Uden kjole og krave' bog nu. Lena Kjems, sognepræst i Vejlby ved Aarhus, deler i denne bog ud af sine mangeårige erfaringer med de sider af