Verden fuld af ord (Verden fuld af ord)

Verden fuld af ord (Verden fuld af ord)

Sprog: Dansk
Sideantal: 80
Udgivet: 05-04-2011
ISBN10: 8723038705
ISBN-13: 9788723038708
Forlag: Alinea

Verden fuld af ord bidrager til at udvikle elevernes ordforråd og lærer dem at bruge enkle redskaber til at kunne forstå, huske og genfortælle både faktatekster og fiktion. Formålet med materialet er på sigt at skabe gode og bevidste læsere. I Verden fuld af ord læser læreren teksterne op for eleverne flere gange. Gennem samtale, forståelsesstrategier, skrivning og tegning arbejder klassen systematisk med både udvalgte ord og med forståelse af hele teksten.

6/9/2017 · Sang lavet i anledning af Nørbæk Efterskoles 50 års jubilæum. Musik: Christian Søgård Tekst: Pernille Plaetner Indspillet af: “Christian Søgård. Verden fuld af ord bidrager til at udvikle elevernes ordforråd og lærer dem at bruge enkle redskaber til at kunne forstå, huske og genfortælle både. Verden fuld af ord Verden fuld af ord bidrager til at udvikle elevernes ordforråd og lærer dem at bruge enkle redskaber til at kunne forstå, huske og I Verden fuld af ord læser læreren teksterne op for eleverne flere gange. Gennem samtale, forståelsesstrategier, skrivning og tegning Ord, tekst og forståelse. Børnehaveklassen. Verden fuld af ord bidrager til at udvikle børnenes ordforråd og lærer dem at bruge enkle redskaber til at kunne. Titel Verden fuld af ord Forfatter Hanne Møller Pedersen, Lene Krogh Larsen ISBN 9788723032546. Læs om Verden fuld af ord (Verden fuld af ord) - ord, tekst og forståelse 1. klasse.

Udgivet af Alinea.

Bogens ISBN er 9788723038678, køb den her Lene Krogh Larsen og Hanne Møller Pedersen. Verden fuld af ord bidrager til at udvikle elevernes ordforråd og lærer dem at bruge enkle redskaber til at kunne. Æske med billedplancher til oplæsningsteksterne. I æsken ligger også en cd med illustrationerne på plancherne, så læreren kan vise dem i stort format på. Verden fuld af ord bidrager til at udvikle elevernes ordforråd og lærer dem at bruge enkle redskaber til at kunne forstå, huske og genfortælle både faktatekster.