Venner

Venner

Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Udgivet: 27-02-2014
ISBN10: 8771415009
ISBN-13: 9788771415001
Forlag: Turbine

En dag beslutter dyrene på gården sig for at lære hinanden lidt bedre at kende. Først inviterer Skaden dem alle sammen på morgenmad. Det er hesten, hønen, kaninen og grisen. Hesten synes, det er lidt svært at komme op på grenen, men ellers synes de alle sammen, at det er rigtig hyggeligt hos skaden. Bagefter besøger de kaninen. Der er lidt trængt i buret, men ellers bor kaninen meget pænt. Så ruller de sig i mudderet hos grisen, og så sidder de på pind hos hønen. Til sidst går de en tur med hesten. De standser på en bakketop lidt væk fra gården, og der står de, indtil solen går ned. En sød historie om fem venner, der besøger hinanden. Bogen er samtidig en lille introduktion til, hvordan dyrene på bondegården bor, og hvad de kan lide at lave. Bogen er skrevet af Trond Brænne og illustreret med sjove, naive tegninger af Per Dybvig, der humoristisk viser de fem venners ihærdige forsøg på at finde sig til rette hos hinanden.

Define veneer: a thin sheet of a material: such as — veneer in a sentence 16.08.2016 · Sjørøverfest, Chat Noir, Oslo 2013. This feature is not available right now. Please try again later.

Veneer definition, a thin layer of wood or other material for facing or inlaying wood. See more.

05.03.2016 · Mix - venner - halvdan sivertsen lyrics YouTube; Marion Ravn - Venner (Hver gang vi møtes). Halvdan Sivertsen, Venner, Parkenfestivalen - Duration: 5:12. Se Venner og alle de bedste TV-serier online på Viaplay. Du kan streame serier på computer, tablet, smartphone, spillekonsol og smartTV.